Het zit er weer op! Bedankt!

De laatste aflevering van De Achtertuin van Groningen werd afgelopen donderdag uitgezonden op OOG TV. In totaal waren er vijf afleveringen te zien: vijf natuurgebieden zijn er in de schijnwerpers gezet en dat deden we vol enthousiasme. Er was natuurlijk ook een hele leuke boswachter die ons op sleeptouw wilde nemen.
 
Wij hebben ervan genoten en hopen dat jij dat ook hebt gedaan. Graag willen we iedereen bedanken voor alle leuke reacties, feedback en donaties! Ook onze sponsoren willen we hartelijk bedanken.
 
Op dit moment zijn we bezig met het laten drukken van de dvd's, maar daarnaast begeven we ons op een hele nieuwe markt. De markt van broodjes welteverstaan! Ieder natuurgebied heeft een eigen broodje gekregen: broodje Onlanden, broodje Noordlaarderbos, broodje De Braak, broodje Kardinge en een broodje Friescheveen. Lekker om mee te nemen bij een fietstocht. Biologisch wijntje erbij...
 
De komende dagen belooft het mooi weer te worden. Dan is het goed om te weten dat wij nog steeds alle fietsroutes door de achtertuin van Groningen op onze website hebben staan! Neem bijvoorbeeld een pauze in Peize om een lekkere pizza te proeven. :-)
 
Wil je alle afleveringen terugzien mét bonusmateriaal? Bestel dan de dvd in onze webshop. Ook kun je daar t-shirts en ansichtkaarten bestellen.
 
Natuurlijk blijven wij erg benieuwd naar jouw mening. Laat dus vooral een bericht achter op onze Facebook Pagina, op Twitter of mail ons!
 
Groeten van De Achtertuin van Groningen.
 
Met dank aan alle sponsoren: